Bel mij: 06 14 87 67 97

Privacy verklaring

Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 23 mei 2018.

Op deze pagina informeren wij u over welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en/of gebruik maakt van onze diensten. Ook vertellen we u waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we de gebruikservaring hiermee verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.

Uitgangspunten GDPR

All Day Communication onderschrijft de uitgangspunten van de GDPR en neemt daarin haar verantwoordelijkheid:

  • Transparantie over verwerking en gebruik persoonlijke gegevens
  • Verwerking persoonlijke gegevens is beperkt tot specifieke en gegronde doeleinden
  • Personen hebben het recht om gegevens in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van All Day Communication. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere websites en bronnen.

All Day Communication respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en behandelt de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk. Heeft u hierover vragen, dan kunt u ons bereiken op info@alldaycom.nl.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten, vragen wij u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op externe beveiligde servers gehost door Rushfiles Denemarken. De data wordt binnen Europa opgeslagen en geback-upt.

Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die wij mogelijk kunnen verwerken zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Rekeningnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres (geanonimiseerd)
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch contact

Mailoplossing Online Exchange

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Soms vragen wij naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. All Day Communication maakt gebruik van Online Exchange van softwaredistributeur DSD Europe.

Systeembeheer op afstand

All Day Communication maakt gebruik van systeembeheer op afstand en heeft daarvoor een corporate Licentie van Teamviewer.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies ofwel kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren en om daarvan rapportages te krijgen. Daarnaast gebruiken we cookies om functies voor social media te bieden.

Functionele cookies

De website gebruikt noodzakelijke cookies. Een noodzakelijke cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt.

Analytische cookies van Google

De website gebruikt analytische cookies van Google Analytics. De laatste 3 cijfers van het IP-adres van de bezoeker worden geanonimiseerd. Met Google is hiervoor een verwerkersovereenkomst gesloten. De gegevens die worden verzameld via de analytische cookies worden niet gedeeld met andere partijen.

De door de cookies gegenereerde informatie over het gebruik van de website kan worden overgebracht naar externe beveiligde servers van Xenon ICT gehost door AMS-IX.

Doel en grondslag gegevensverwerking Google

Het doel is inzicht te verkrijgen in het gedrag van bezoekers op de site. Om zo de site beter af te kunnen stemmen op de wensen van gebruikers. Doordat het IP-adres geanonimiseerd is, is invloed op de privacy van bezoekers gering. Verwerking van de gegevens vind plaats op basis van een gerechtvaardigd belang.

Sociale Media

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te weten wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.  

Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

  • Om via e-mail of telefoon contact te leggen met betrekking tot diensten die u hebt afgenomen.
  • Om diensten te leveren die u hebt afgenomen.
  • Om via e-mail wijzigingen over afgenomen diensten en producten te melden.
  • Om nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor u zich hebt aangemeld. Hiervoor kunt u zich (tijdelijk) afmelden via de afmeldlink onderaan de mail. 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. All Day Communication verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Bewaartermijn

De persoonsgegevens die wij bewaren worden niet langer dan noodzakelijk bewaard. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. De bewaarperiode van gegevens in Google Analytics is ingesteld op 26 maanden. 

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt.

U kunt een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van uw persoonsgegevens of een verzoek tot het intrekken van uw toestemming of bezwaar op het verwerken van uw persoonsgegevens mailen naar info@alldaycom.nl.

We wijzen erop dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Beveiligen van persoonsgegevens

All Day Communication is zich ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Mocht u het idee hebben dat wij uw persoonsgegevens niet goed beveiligen of misbruiken, neem dan contact met ons op via info@alldaycom.nl.

Ter beveiliging van uw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Externe servers en apparaten van All Day Communication zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • We versturen uw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (HTTPS/SSL). Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.