Adverteren op social media

Best wel een dilemma: je wilt op social media zo veel mogelijk mensen bereiken, maar niet elke connectie of volger maakt deel uit van je doelgroep. Hoe kom je dan in contact met mensen die écht in jouw boodschap zijn geïnteresseerd? Met adverteren op social media bereik je snel het maximale aantal mensen in jouw doelgroep.

Laat mij je helpen

Ontdek de interesses van je doelgroep

De ene doelgroep is de andere niet. Daarom hou ik de resultaten onder de verschillende doelgroepen goed bij. Werkt iets niet, dan test ik iets anders uit. Zo zoek ik voor je uit waar de interesses van jouw doelgroep liggen en waar niet. Of ik probeer een andere boodschap uit. Zo bouwen we samen een ideale fanbase op.

Zoek de verschillen: adverteren op social media

Met A/B-testen kan je verschillende advertenties maken op social media en die optie is er niet voor niets. De ene advertentie scoort nu eenmaal beter dan de andere. En dan is het goed om te weten waarom! Daarom varieer ik zo nodig met tekst, buttons of afbeeldingen. Zo komen we er samen achter wat het beste werkt voor jouw doelgroep.

Meten = weten

Met de slimme Facebook-pixel kan je niet alleen bezoekers van je site bereiken, maar ook de gewenste actie bijhouden. En dat is gunstig, want bezoekers van je website zijn mensen die al interesse in je bedrijf hebben getoond. En die zijn eerder bereid tot het ondernemen van actie dan mensen die je nog niet hebt bereikt. De LinkedIn Pixel heeft vrijwel dezelfde voordelen. Kortom, de pixel is onmisbaar als je wilt adverteren op social media.

Waarmee kan ik je helpen?

Marianne Verhoeff
2021-05-21
Door Jacqueline zijn mijn artikelen beter vindbaar, heb ik een facebook advertentiecampagne gehad die nieuwe cliënten heeft opgeleverd en heb ik een start gemaakt met mij zichtbaar maken op linkedln. Erg blij met haar kennis en ervaring. Grote plus is dat je daarna zelf aan de slag kunt.
Jos van Veen
2021-05-05
Om echt iets uit je LinkedIn te halen is het toch handig om professionele hulp te hebben. Althans zo is het voor mij. Jacqueline heeft mij enorm geholpen om het systeem onder de knie te krijgen. Inmiddels ben ik ook gemakkelijk te vinden op Google. Door het vermogen om aan te sluiten bij mijn behoeftes en door het geduld van Jacqueline, maakt het voor mij laagdrempelig om LinkedIn te gebruiken en Jacqueline te consulteren.
Charlotte Keizerwaard
2019-11-07
Jacqueline heeft ons goed geholpen met de SEO/SEA en alles wat hierbij komt kijken. Fijn om mee samen te werken, heel erg tevreden!
Rick Droppert
2019-11-05
Jacqueline van der Pijl van All Day Communication is een fijne trainer/coach om mee samen te werken. Ze stelt je op je gemak, vraagt wat jij wilt en helpt je met het opzetten en uitwerken van b.v. je LinkedIn profiel. Deze training heeft mij enorm geholpen om mijn werkgever, Stroomopwaarts, meer naamsbekendheid te geven en om nieuwe contacten (werkgevers) aan ons te binden. Reacties op mijn berichtjes met werkgevers als DON opleidingen en Ampliar waren overweldigend.
Francis van Leeuwen
2019-09-30
Snel, betrouwbaar, begrijpelijke taal en down to earth. Zeer tevreden!
Jessie Voois
2017-09-26
Fijne samenwerking met Jacqueline van der Pijl. Ze heeft onze technische productinformatie op het gebied van gebouwbeheersystemen goed weten te herschrijven tot begrijpelijke websiteteksten, leafletteksten en nieuwsberichten.