Home » Trainingen » Maak van je medewerkers échte ambassadeurs

Incompany training linkedin

maak van je medewerkers échte ambassadeurs

De training wordt nu online aangeboden

Hoe fijn zou het zijn als je medewerkers de missie en visie van jouw organisatie uitdragen op LinkedIn, zonder dat ze zich daartoe verplicht voelen. In deze training geef ik jouw team de kennis, vaardigheden en tools om met een professioneel LinkedIn-profiel op te treden als ambassadeur. Bekijk het volledige programma: maak van je medewerkers échte ambassadeurs.

neem contact op

Programma: maak van je medewerkers échte ambassadeurs

 • Zorg eerst voor een professioneel profiel
 • Bouw een krachtig en effectief netwerk op
 • Kom in contact met (potentiële) klanten
 • Wat kan ik met de zoekfunctie van LinkedIn
 • Hoe kan ik het beste op de updates van de organisatie reageren
 • Zelf updates plaatsen en artikelen publiceren: wat zet ik er op?
 • Wat zijn hashtags en hoe gebruik ik ze
 • Alles wat je als beheerder van een bedrijfspagina moet weten
 • Hoe stel je instellingen en privacy goed in
 • Eigen wensen

Neem vrijblijvend contact op

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  jacqueline van der pijl

  Lees ook deze artikelen

  Marianne Verhoeff
  2021-05-21
  Door Jacqueline zijn mijn artikelen beter vindbaar, heb ik een facebook advertentiecampagne gehad die nieuwe cliënten heeft opgeleverd en heb ik een start gemaakt met mij zichtbaar maken op linkedln. Erg blij met haar kennis en ervaring. Grote plus is dat je daarna zelf aan de slag kunt.
  Jos van Veen
  2021-05-05
  Om echt iets uit je LinkedIn te halen is het toch handig om professionele hulp te hebben. Althans zo is het voor mij. Jacqueline heeft mij enorm geholpen om het systeem onder de knie te krijgen. Inmiddels ben ik ook gemakkelijk te vinden op Google. Door het vermogen om aan te sluiten bij mijn behoeftes en door het geduld van Jacqueline, maakt het voor mij laagdrempelig om LinkedIn te gebruiken en Jacqueline te consulteren.
  Charlotte Keizerwaard
  2019-11-07
  Jacqueline heeft ons goed geholpen met de SEO/SEA en alles wat hierbij komt kijken. Fijn om mee samen te werken, heel erg tevreden!
  Rick Droppert
  2019-11-05
  Jacqueline van der Pijl van All Day Communication is een fijne trainer/coach om mee samen te werken. Ze stelt je op je gemak, vraagt wat jij wilt en helpt je met het opzetten en uitwerken van b.v. je LinkedIn profiel. Deze training heeft mij enorm geholpen om mijn werkgever, Stroomopwaarts, meer naamsbekendheid te geven en om nieuwe contacten (werkgevers) aan ons te binden. Reacties op mijn berichtjes met werkgevers als DON opleidingen en Ampliar waren overweldigend.
  Francis van Leeuwen
  2019-09-30
  Snel, betrouwbaar, begrijpelijke taal en down to earth. Zeer tevreden!
  Jessie Voois
  2017-09-26
  Fijne samenwerking met Jacqueline van der Pijl. Ze heeft onze technische productinformatie op het gebied van gebouwbeheersystemen goed weten te herschrijven tot begrijpelijke websiteteksten, leafletteksten en nieuwsberichten.