Trainingen en consultancy

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website komen veel disciplines aan bod. Hoe stel je een goed team samen en hoe beoordeel je al die specialisten op tijd, kwaliteit en geld? Of je wilt aan de slag met het creëren van content voor sociale media, maar je twijfelt of je dat kan volhouden op de lange termijn. Blijf niet met vragen zitten, maar schakel mij in.

Laat mij je helpen

Strategiebepaling en begeleiding nieuwe website

Je wilt een nieuwe website die goed weergeeft wat je doet en waarin je uniek bent, maar je hebt niet de tijd en expertise in huis om zo’n groots project te begeleiden. Kies dan voor een sparringpartner die je kan ondersteunen bij het bepalen van de juiste strategie en de inzet van mensen en middelen. Zo ben je verzekerd van een traject dat van begin tot eind goed wordt begeleid.

Ontwikkeling en implementatie van sociale media

Je bent er zelf al mee aan de slag gegaan of een medewerker heeft het opgepakt: content creëren op sociale media. Maar hoe bereik je nou het gewenste resultaat en hoe hou je het vol op de langere termijn? Mijn aanpak is gericht op individuele begeleiding of het begeleiden van teams zodat jouw mensen zelf op een professionele manier de missie en visie van de organisatie kunnen uitdragen.