Trainingen en consultancy

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website komen veel disciplines aan bod. Hoe stel je een goed team samen en hoe beoordeel je al die specialisten op tijd, kwaliteit en geld? Of je wilt aan de slag met het creëren van content voor sociale media, maar je twijfelt of je dat kan volhouden op de lange termijn. Blijf niet met vragen zitten, maar schakel mij in.

Laat mij je helpen

Strategiebepaling en begeleiding nieuwe website

Je wilt een nieuwe website die goed weergeeft wat je doet en waarin je uniek bent, maar je hebt niet de tijd en expertise in huis om zo’n groots project te begeleiden. Kies dan voor een sparringpartner die je kan ondersteunen bij het bepalen van de juiste strategie en de inzet van mensen en middelen. Zo ben je verzekerd van een traject dat van begin tot eind goed wordt begeleid.

Ontwikkeling en implementatie van sociale media

Je bent er zelf al mee aan de slag gegaan of een medewerker heeft het opgepakt: content creëren op sociale media. Maar hoe bereik je nou het gewenste resultaat en hoe hou je het vol op de langere termijn? Mijn aanpak is gericht op individuele begeleiding of het begeleiden van teams zodat jouw mensen zelf op een professionele manier de missie en visie van de organisatie kunnen uitdragen.

Marianne Verhoeff
2021-05-21
Door Jacqueline zijn mijn artikelen beter vindbaar, heb ik een facebook advertentiecampagne gehad die nieuwe cliënten heeft opgeleverd en heb ik een start gemaakt met mij zichtbaar maken op linkedln. Erg blij met haar kennis en ervaring. Grote plus is dat je daarna zelf aan de slag kunt.
Jos van Veen
2021-05-05
Om echt iets uit je LinkedIn te halen is het toch handig om professionele hulp te hebben. Althans zo is het voor mij. Jacqueline heeft mij enorm geholpen om het systeem onder de knie te krijgen. Inmiddels ben ik ook gemakkelijk te vinden op Google. Door het vermogen om aan te sluiten bij mijn behoeftes en door het geduld van Jacqueline, maakt het voor mij laagdrempelig om LinkedIn te gebruiken en Jacqueline te consulteren.
Charlotte Keizerwaard
2019-11-07
Jacqueline heeft ons goed geholpen met de SEO/SEA en alles wat hierbij komt kijken. Fijn om mee samen te werken, heel erg tevreden!
Rick Droppert
2019-11-05
Jacqueline van der Pijl van All Day Communication is een fijne trainer/coach om mee samen te werken. Ze stelt je op je gemak, vraagt wat jij wilt en helpt je met het opzetten en uitwerken van b.v. je LinkedIn profiel. Deze training heeft mij enorm geholpen om mijn werkgever, Stroomopwaarts, meer naamsbekendheid te geven en om nieuwe contacten (werkgevers) aan ons te binden. Reacties op mijn berichtjes met werkgevers als DON opleidingen en Ampliar waren overweldigend.
Francis van Leeuwen
2019-09-30
Snel, betrouwbaar, begrijpelijke taal en down to earth. Zeer tevreden!
Jessie Voois
2017-09-26
Fijne samenwerking met Jacqueline van der Pijl. Ze heeft onze technische productinformatie op het gebied van gebouwbeheersystemen goed weten te herschrijven tot begrijpelijke websiteteksten, leafletteksten en nieuwsberichten.