Trainingen online marketing

De trainingen worden nu ook online aangeboden.

Hoe fijn zou het zijn als jouw medewerkers je helpen de missie en visie van de organisatie uit te dragen. Of dat (potentiële) klanten op basis van je LinkedIn-profiel zelf contact met je opnemen in plaats van andersom. All Day Communication geeft online marketing trainingen aan bedrijven en ondernemers die een inspiratiebron voor hun omgeving willen zijn.

Hoe maak je van je medewerkers échte ambassadeurs

Geef je mensen de kennis, vaardigheden en tools, zodat ze op een professionele manier de missie en visie van jouw organisatie kunnen uitdragen.

meer info

Hoe zorg ik voor een professioneel LinkedIn-profiel

Wil je worden gezien als expert in jouw vakgebied zodat jouw doelgroep zelf contact met je opneemt in plaats van andersom. Zorg dan voor een goed profiel.
meer info

Content creëren op LinkedIn: wat zet ik erop

Wil je zelf artikelen schrijven en updates plaatsen op LinkedIn, maar twijfel je of je dat vol kunt houden op de lange termijn. Je hoeft het niet alleen te doen!
meer info

killer content hoog in google: alles wat je moet weten

In deze training leer je hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en inspireren met ijzersterke teksten en hoe je die goed vindbaar kan maken in Google.
meer info
Marianne Verhoeff
2021-05-21
Door Jacqueline zijn mijn artikelen beter vindbaar, heb ik een facebook advertentiecampagne gehad die nieuwe cliënten heeft opgeleverd en heb ik een start gemaakt met mij zichtbaar maken op linkedln. Erg blij met haar kennis en ervaring. Grote plus is dat je daarna zelf aan de slag kunt.
Jos van Veen
2021-05-05
Om echt iets uit je LinkedIn te halen is het toch handig om professionele hulp te hebben. Althans zo is het voor mij. Jacqueline heeft mij enorm geholpen om het systeem onder de knie te krijgen. Inmiddels ben ik ook gemakkelijk te vinden op Google. Door het vermogen om aan te sluiten bij mijn behoeftes en door het geduld van Jacqueline, maakt het voor mij laagdrempelig om LinkedIn te gebruiken en Jacqueline te consulteren.
Charlotte Keizerwaard
2019-11-07
Jacqueline heeft ons goed geholpen met de SEO/SEA en alles wat hierbij komt kijken. Fijn om mee samen te werken, heel erg tevreden!
Rick Droppert
2019-11-05
Jacqueline van der Pijl van All Day Communication is een fijne trainer/coach om mee samen te werken. Ze stelt je op je gemak, vraagt wat jij wilt en helpt je met het opzetten en uitwerken van b.v. je LinkedIn profiel. Deze training heeft mij enorm geholpen om mijn werkgever, Stroomopwaarts, meer naamsbekendheid te geven en om nieuwe contacten (werkgevers) aan ons te binden. Reacties op mijn berichtjes met werkgevers als DON opleidingen en Ampliar waren overweldigend.
Francis van Leeuwen
2019-09-30
Snel, betrouwbaar, begrijpelijke taal en down to earth. Zeer tevreden!
Jessie Voois
2017-09-26
Fijne samenwerking met Jacqueline van der Pijl. Ze heeft onze technische productinformatie op het gebied van gebouwbeheersystemen goed weten te herschrijven tot begrijpelijke websiteteksten, leafletteksten en nieuwsberichten.