Home » Trainingen » Content creëren op LinkedIn: wat zet ik er op?

Content creëren op linkedin

doe ideeën op voor killer content

De training wordt nu online aangeboden

Wil je zelf artikelen schrijven en updates plaatsen op LinkedIn, maar weet je niet hoe? Twijfel je of je dat vol kunt houden op de lange termijn, omdat je geen idee hebt wat je er op moet zetten? Meld je dan aan voor de training content creëren op LinkedIn. Samen gaan we voor een killer content strategie waarmee je jouw doelgroep kunt inspireren en activeren. Bekijk hieronder het volledige programma.

neem contact op

Programma: content creëren op LinkedIn

 • Zelf een post of artikel publiceren op LinkedIn: hoe doe je dat?
 • Aan de slag met een handige tool: doe content ideeën op die interessant zijn voor jouw doelgroep
 • Toon killer content op een prominente plek
 • Artikel of update: wat is het verschil?
 • Eigen wensen

Neem vrijblijvend contact op

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  jacqueline van der pijl

  Lees ook deze artikelen

  Marianne Verhoeff
  2021-05-21
  Door Jacqueline zijn mijn artikelen beter vindbaar, heb ik een facebook advertentiecampagne gehad die nieuwe cliënten heeft opgeleverd en heb ik een start gemaakt met mij zichtbaar maken op linkedln. Erg blij met haar kennis en ervaring. Grote plus is dat je daarna zelf aan de slag kunt.
  Jos van Veen
  2021-05-05
  Om echt iets uit je LinkedIn te halen is het toch handig om professionele hulp te hebben. Althans zo is het voor mij. Jacqueline heeft mij enorm geholpen om het systeem onder de knie te krijgen. Inmiddels ben ik ook gemakkelijk te vinden op Google. Door het vermogen om aan te sluiten bij mijn behoeftes en door het geduld van Jacqueline, maakt het voor mij laagdrempelig om LinkedIn te gebruiken en Jacqueline te consulteren.
  Charlotte Keizerwaard
  2019-11-07
  Jacqueline heeft ons goed geholpen met de SEO/SEA en alles wat hierbij komt kijken. Fijn om mee samen te werken, heel erg tevreden!
  Rick Droppert
  2019-11-05
  Jacqueline van der Pijl van All Day Communication is een fijne trainer/coach om mee samen te werken. Ze stelt je op je gemak, vraagt wat jij wilt en helpt je met het opzetten en uitwerken van b.v. je LinkedIn profiel. Deze training heeft mij enorm geholpen om mijn werkgever, Stroomopwaarts, meer naamsbekendheid te geven en om nieuwe contacten (werkgevers) aan ons te binden. Reacties op mijn berichtjes met werkgevers als DON opleidingen en Ampliar waren overweldigend.
  Francis van Leeuwen
  2019-09-30
  Snel, betrouwbaar, begrijpelijke taal en down to earth. Zeer tevreden!
  Jessie Voois
  2017-09-26
  Fijne samenwerking met Jacqueline van der Pijl. Ze heeft onze technische productinformatie op het gebied van gebouwbeheersystemen goed weten te herschrijven tot begrijpelijke websiteteksten, leafletteksten en nieuwsberichten.