copywriting en seo: de gouden combinatie

Wat als je moet kiezen tussen unieke teksten waarmee je lezers inspireert en activeert of een hoge positie in Google? Een duivels dilemma! Als expert op het gebied van copywriting en seo schrijf ik voor bedrijven en ondernemers die online goed vindbaar willen zijn met een ijzersterke boodschap. Doe dus geen onnodige concessies en ga voor de gouden combinatie.

Laat mij je helpen

Hoge positie in Google met copywriting en SEO

Zonder zoekterm geen kans op een hoge positie in Google! Daar is iedereen het wel over eens. Daarom haal ik eerst de juiste zoekterm boven water met een gedegen zoekwoordenonderzoek: de combinatie van woorden die je potentiële klant intikt in het zoekveld van Google wanneer hij op zoek is naar een oplossing. Natuurlijk verwerk ik deze “gouden” woordcombinatie in alle SEO-onderdelen van je pagina.

Copywriting voor de B2C tot aan de technische B2B

Ik geloof in de toegevoegde waarde van content en in bedrijven en ondernemers die een inspiratiebron voor hun omgeving willen zijn. Daarbij ga ik geen uitdaging uit de weg! Zo maak ik ook van complexe technische productinformatie vlot leesbare teksten die goed vindbaar zijn in Google. En daar ben ik best wel trots op.

Kies de juiste SEO-strategie

Heb je behoefte aan meer inzicht in de woordkeus en het zoekgedrag van jouw potentiële klanten online? Ook daarbij kan ik je helpen! Slim rekening houden met zoekmachines én de intenties van mensen die online op zoek zijn naar jouw merk, product, dienst of expertise. Dát is wat ik doe. Geen magie, maar wel een aanpak die is gebaseerd op een SEO-strategie.

Waarmee kan ik je helpen?

Marianne Verhoeff
2021-05-21
Door Jacqueline zijn mijn artikelen beter vindbaar, heb ik een facebook advertentiecampagne gehad die nieuwe cliënten heeft opgeleverd en heb ik een start gemaakt met mij zichtbaar maken op linkedln. Erg blij met haar kennis en ervaring. Grote plus is dat je daarna zelf aan de slag kunt.
Jos van Veen
2021-05-05
Om echt iets uit je LinkedIn te halen is het toch handig om professionele hulp te hebben. Althans zo is het voor mij. Jacqueline heeft mij enorm geholpen om het systeem onder de knie te krijgen. Inmiddels ben ik ook gemakkelijk te vinden op Google. Door het vermogen om aan te sluiten bij mijn behoeftes en door het geduld van Jacqueline, maakt het voor mij laagdrempelig om LinkedIn te gebruiken en Jacqueline te consulteren.
Charlotte Keizerwaard
2019-11-07
Jacqueline heeft ons goed geholpen met de SEO/SEA en alles wat hierbij komt kijken. Fijn om mee samen te werken, heel erg tevreden!
Rick Droppert
2019-11-05
Jacqueline van der Pijl van All Day Communication is een fijne trainer/coach om mee samen te werken. Ze stelt je op je gemak, vraagt wat jij wilt en helpt je met het opzetten en uitwerken van b.v. je LinkedIn profiel. Deze training heeft mij enorm geholpen om mijn werkgever, Stroomopwaarts, meer naamsbekendheid te geven en om nieuwe contacten (werkgevers) aan ons te binden. Reacties op mijn berichtjes met werkgevers als DON opleidingen en Ampliar waren overweldigend.
Francis van Leeuwen
2019-09-30
Snel, betrouwbaar, begrijpelijke taal en down to earth. Zeer tevreden!
Jessie Voois
2017-09-26
Fijne samenwerking met Jacqueline van der Pijl. Ze heeft onze technische productinformatie op het gebied van gebouwbeheersystemen goed weten te herschrijven tot begrijpelijke websiteteksten, leafletteksten en nieuwsberichten.