copywriting en seo: de gouden combinatie

Wat als je moet kiezen tussen unieke teksten waarmee je lezers inspireert en activeert of een hoge positie in Google? Een duivels dilemma! Als expert op het gebied van copywriting en seo schrijf ik voor bedrijven en ondernemers die online goed vindbaar willen zijn met een ijzersterke boodschap. Doe dus geen onnodige concessies en ga voor de gouden combinatie.

Laat mij je helpen

Hoge positie in Google

Zonder zoekterm geen kans op een hoge positie in Google! De juiste zoekterm haal ik boven water met een zoekwoordenonderzoek: de “gouden” woordcombinatie die je potentiële klant intikt in het zoekveld van Google wanneer hij op zoek is naar jouw oplossing. Natuurlijk verwerk ik deze woordcombinatie in alle SEO-onderdelen van je pagina.

B2C tot aan de technische B2B

Ik geloof in de toegevoegde waarde van content en in bedrijven en ondernemers die een inspiratiebron voor hun omgeving willen zijn. Daarbij ga ik geen uitdaging uit de weg! Zo maak ik ook van complexe technische productinformatie vlot leesbare teksten die goed vindbaar zijn in Google. En daar ben ik best wel trots op..

Kies de juiste strategie

Heb je behoefte aan meer inzicht in wat jouw potentiële klant beweegt zodat je daarop kunt inspelen? Ook daarbij kan ik je helpen! Slim rekening houden met zoekmachines én de intenties van mensen die online op zoek zijn naar jouw merk, product, dienst of expertise. Dát is wat ik doe. Geen magie, maar wel een aanpak die is gebaseerd op een strategie. 

Waarmee kan ik je helpen?